Mond-tot-mondreclame werkt, dus in plaats van u te ‘overtuigen’, geef ik graag het woord aan mijn opdrachtgevers.

Anouk en Bianca van EigenWijze recruiters

“Na verwoede pogingen om zelf een goede webtekst te schrijven, vroegen we Sanna om hulp. Ze is warm en open en heeft oprechte interesse in ons vak. Het doorvragen over de unieke bedrijfskenmerken en bovenal onze persoonlijkheden heeft ervoor gezorgd dat onze website nu klantgericht informeert, maar wel op onze persoonlijke ‘EigenWijze’. Sanna Schrijft… en dat doet ze verdomd goed!”

Joyce Reining, Projectmanager bij Fundament All Media

“Sanna heeft door haar ruime ervaring vaak aan een half woord genoeg. Leg een opdracht bij haar neer en ze pakt het altijd vol enthousiasme op. En dat is terug te zien in de teksten die ze schrijft: enthousiasmerend, motiverend en altijd met de juiste tone of voice. Sanna heeft duidelijk plezier in haar werk. En ik op mijn beurt werk met veel plezier met haar samen.”

Rico den Burger, Community Manager van Nobelsleven.nl

“Sanna vertelt verhalen zoals verhalen verteld moeten worden. Ze beschrijft de wereld zoals zij die ziet, met een aanstekelijke dosis verwondering en nieuwsgierigheid. Haar verhalen, artikelen en interviews prikkelen en laten de lezer verlangen naar meer. Bovenal is Sanna professioneel, vriendelijk en creatief.”

Projectbureau De Blaricummermeent, Nathalie Liefhebber:

“Sanna slaat de spijker op zijn kop. Of het nu gaat om het afnemen van interviews of het (her)schrijven van teksten voor websites of brochures, ze weet zich de materie snel eigen te maken. Ze heeft een prettige schrijfstijl en komt altijd haar afspraken na. Sanna verstaat haar vak en gecombineerd met haar fijne persoonlijkheid maakt dat haar tot een bijzondere vrouw.”

DOOR communicatie en vorm, Directeur Dominique Theunis:

“Sanna pakt alle soorten klussen voor ons op: interviews, brochureteksten, e-mailings etc. Vlot geschreven teksten, waarbij zij zich telkens weer inleeft in onze klanten en hun doelgroepen. Opdrachten waarvoor ze op haar eigen enthousiaste en energieke manier het contact zoekt, enerzijds met klanten en anderzijds met ons team. Een betrokken freelancer, erg waardevol voor ons bureau!”

Almeerse Scholen Groep (ASG), Wendy Oorthuis, Communicatieadviseur/ persvoorlichter:

“Sanna weet informatie om te zetten naar communicatie door met de juiste tone of voice en taal passend bij de doelgroep die we willen bereiken. Zij is een feestje om mee te werken; enthousiast, kritisch, bevlogen en altijd op tijd.”

PlanetQ, Huub Koene:

“Sanna schrijft helder en veelzijdig. Of het nu gaat om een brochure, een brief aan toparchitecten of een website, haar teksten zijn plezierig leesbaar en komen als ‘vanzelf’, op een natuurlijke manier, binnen. Ze is een professioneel en sympathiek mens die snel tot de kern van de boodschap komt. Sanna schrijft zoals ze is, en dat lees je.”

Almere Vandaag, Michel van den Bergh, redacteur

“Al meer dan vijf jaar verzorgt Sanna journalistieke, informatieve en commerciële teksten voor onze kranten. Tot grote tevredenheid van onze kant, want Sanna voert niet alleen de opdracht uit, ze voegt er ook iets aan toe. Ze voelt feilloos aan wat nodig is om de klus te klaren en heeft aan een half woord genoeg. Haar teksten zijn fris, origineel en kwalitatief goed.”

 

Jodosa, eigenaresse Danielle de Kruijf-Bremer

“Sanna is erg klantgericht en heeft plezier in haar werk. Ze heeft aan weinig woorden genoeg en weet precies de juiste toon te zetten in haar teksten zowel inhoudelijk (origineel en correct) als de setting van de doelgroep. Een hoog kwaliteitsniveau ondanks de strakke deadlines. Ook de tekst voor mijn eigen website heeft Sanna prachtig gedaan! Ik ben onwijs tevreden!”

 

BNTNG Photography, Jacqueline Bonting

“Positief, enthousiast en creatief, dat is wat mij in Sanna aantrekt. Sanna verwoordt mijn beelden in een handomdraai, dat scheelt mij veel tijd. Tijd die ik veel liever aan mijn fotografie besteed. Samen eerst even brainstormen, ideeën op tafel, woord en beeld worden één.”