Diensten en tarieven van Sanna schrijft…

Ik schrijf commerciële teksten, redigeer bestaande documenten, structureer en maak van verschillende teksten een kloppend geheel in één stijl. Storytelling is mijn specialisme. Mensen raken en interesseren met aansprekende verhalen uit de praktijk. Ik geniet er elke keer weer van om de meest uiteenlopende mensen te interviewen en op basis daarvan artikelen en verhalen te schrijven voor websites, brochures, nieuwsbrieven en magazines. Bekijk mijn portfolio en ontdek of ik u wellicht ook van dienst kan zijn.

 

Voor wie schrijft Sanna

Vanuit mijn kantoor in Almere schrijf en redigeer ik voor een zeer uiteenlopende groep van opdrachtgevers: van kleine zelfstandigen tot grote ontwikkelaars, woningcorporaties en reclamebureaus. In principe werk ik vanuit mijn eigen kantoor. Eén dag of meerdere dagen of dagdelen op een andere locatie werken is uiteraard geen probleem. Benieuwd hoe mijn opdrachtgevers de samenwerking met mij hebben ervaren? U leest het hier.

 

Tarieven Sanna 

Ik werk op basis van een uurtarief van € 72,50 excl. btw. Voor een detacheringsopdracht, langdurige opdrachten en vaste opdrachtgevers gelden andere tarieven. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave. De prijs ligt vast, tenzij er noemenswaardige zaken in de opdracht wijzigen. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent.