Sanna schrijft… en interviewt


Interviewen daar krijg ik energie van

Leuke kopers, bijzondere architecten, enthousiaste kinderen, bekende Nederlanders en gepassioneerde ontwikkelaars. Ik interview ze. Graag en vaak! Voor magazines, persberichten, brochures, websites en nieuwsbrieven.

Interviews in allerlei vormen

Naar huis gaan met de benodigde informatie en net dat beetje meer. Dat is mijn doel. De gesprekken bevredigen mijn nieuwsgierigheid. Het leert me meer over architectuur, het leven en vakmanschap. Soms zijn de gesprekken diepgaand en meeslepend, dan weer speels en ontspannen. Ook serieus en informatief. Met mij kunt u alle kanten op.

Waarom zou u kiezen voor een artikel in interviewvorm?

  • Met een quote in een interview belicht u de kwaliteiten vanuit het oogpunt van de klant.
  • Een artikel met quote leest lekker weg.
  • Een quote is geloofwaardig.

Interviews en fotografie

Ik interview telefonisch of face-to-face. Op locatie, bij de mensen thuis, wandelend door de wijk of uw bedrijf. Het doel, het budget en de beschikbare tijd bepalen de vorm van het interview en het artikel. Wilt u ook foto’s bij uw artikel? Ik maak ze graag voor u. Ik noem mezelf geen professioneel fotograaf, maar ik kan leuk fotograferen. Voor topkwaliteit op dát gebied ga ik dus het liefst op pad met een fotograaf. Eén die u aanwijst en anders ken ik wel een paar geweldige portretspecialisten.

 

 

 

 

Valleipark